GES için solar-santral yayında ...
 
 

GES hakkında her şey www.solar-santral.com ’da!

 

Revize edilmiş devlet teşviklerinin merakla beklendiği güneşten elektrik üretimi hakkında, girişimcilerin her türlü bilgi, destek ve hizmeti bulabileceği www.solar-santral.com, yayında. Dünyada, özellikle de Japonya, Amerika, Almanya, İspanya, Yunanistan gibi ülkelerde gözde olan yenilenebilir enerji kaynağı güneş ve güneş enerjisi, Türkiye’de yeni keşfedilmiş, cazip ve natif bir yatırım alanı. Dünyanın önde gelen yenilenebilir enerji yapılarından Conergy Grup’un Türkiye temsilcisi Norm Enerji Sistemleri tarafından hazırlanan site, Conergy’nin 5 kıtada 26 ülkeye yayılmış faaliyetinin tüm birikimini Türkiyeli girişimciler ile paylaşıyor.

 

Sitenin yayına girmesi üzerine bir açıklama yapan Norm Enerji Sistemleri Genel Müdürü İbrahim Erkan Yenen, Türkiye’de güneş enerji santralı (GES) kurulumu konusunda uzman partner eksikliği ve bilgi kirliliği sorunları olduğunu kaydetti ve www.solar-santral.com ’un bu açığı kapatma amacıyla yapılandırıldığını söyledi. Conergy ve Norm Enerji olarak, sistem tasarımından anahtar teslim kuruluma kadar, eksiksiz ve kaliteli hizmeti tek kaynaktan sunduklarını belirten Yenen, “Güneş enerjisinden elektrik üretiminde gelinen en son nokta, GES ’lerdir. Bu konuda, mevcut faklı teknoloji, ekipman ve konstrüksiyon gibi uygulamaların tamamı Conergy tarafından sahalarda gerçekleştirilmiştir. Sistemin kapasitesi; arazi, saha özellikleri, iklim kuşağı, ihtiyaç, uygulama, bütçe, geri dönüş süresi gibi değişkenlere bağlıdır. Değişkenlere bağlı olarak 100 kWp, 500 kWp, 1 MWp ve üstü güce sahip uygulamalar yapmak mümkündür. GES kurulumu için Conergy’nin tüm birikimi, yatırım danışmanlığı hizmeti ile birlikte, www.solar-santral.com aracılığı ile Türkiyeli girişimcilerin hizmetindedir” dedi.

 

‘Karlı ve ALTERNATİF yatırım aracı’

“Karlı ve ALTERNATİF yatırım aracı” olarak tanımladığı GES ’lerde verimin önemine dikkat çeken Yenen, verimi düşürebilecek değişkenleri daha planlama aşamasında öngörmek gerektiğine işaret etti. “Bunların başında güneşlenme verileri, gölgelenmeler, sıcaklık değerleri, arazi, toprak yapısı seçilen ekipman ile nem, pus, kirlilik ve benzeri geliyor” diyen Yenen, bölgede hakim rüzgar yönü ve hızı, şebekeye bağlantı sağlayacak enerji nakil hattı, trafo ile mesafe gibi yerel özelliklerin de verim üzerinde etkili olduklarını belirtti. Yenen, “Bunca değişkenin olduğu bir alanda yatırım yapmak isteyenler doğal olarak uzman desteğine ihtiyaç duyuyorlar. Saha geliştirme, projelendirme, lisans başvuru dosyası hazırlama, ürün temini, montaj, devreye alma, işletme ve bakım dahil A’dan Z’ye her türlü bilgi ve hizmeti www.solar-santral.com ’da bulabilecekler” dedi.

 

Norm Enerji Sistemleri Genel Müdürü Yenen, www.solar-santral.com aracılığı ile profesyonel girişimcilere, arazi sahipleri ve yatırımcılara, anahtar teslimi tesis ve santral kurulumu, işletme ve bakım desteği dahil kalıcı partner olmayı önerdiklerini söyledi. “Tek kaynak, tek muhatap olarak rakipsiz hizmet sunuyoruz” diyen Yenen, Norm Enerji uygulamalarını, uzaktan izleme ve görüntüleme imkanı da olduğunu sözlerine ekledi.

 

Ayrıntılı bilgi için:

Tel: +90 212 444 0 941

 
 SON 15 HABER
Solarex İstanbul | Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı 2018 ...
Türkiye’nin ilk yüzer güneş enerji santralı, Yüzen Enerji ...
Kayseri Şeker Güneş Enerji Santrali Yatırımlarına Devam Ediyor ...
Güneş Enerjili Telefon Şarjı & Wi-Fi ...
Türk yatırımcılara çağrı, Türkiye gelsin burada bir şehir verelim hemen elektriğini üretmeye başlasın ...
Elektrik üretimi ekimde yüzde 7,4 arttı ...
BP güneş yatırımlarına Lightsource ile geri dönüyor ...
Güneş Enerjili Aşı / İlaç Dolabı ve Takibi ...
Türkiye nin GES gücü artıyor ...
En büyük çatı üstü ince film GES i Türkiye de ...
Rüzgar ve güneş enerjisinin bir arada kullanılacağı  hibrit enerji santrali için ...

Güneş enerjili akıllı pencereler enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayabilir ...

Fransa rüzgarda 12 GW ı, güneşte 7,5 GW ı aştı ...
OSB LERE GÜNEŞ DOĞDU ...
Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak için lisans gerekmeyecek ...
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: