Mühendislik
 
 

Akreditasyon

Almanya merkezli CONERGY Grup, onlarca yıldır çeşitli güçlerde ve çeşitli ülkelerde sayısız referansa haizdir.  Yenilenebilir enerji alanında Avrupanın en büyük sektörel yapısının bilgi ve birikimini ülkemiz yatırımcıları ile paylaşmaktayız. Global düşünüp yerel davranarak kullanıcılar için gerçekçi projeler gerçekleştiriyoruz.

 

Saha geliştirme

Güneş enerji santralı kurulacak sahaların incelenmesi, belirlenmesi, teknik ve fiziki altyapı uygunluğu ile uygulama gereksinimleri için ayrıntılı ve profesyonel çalışma yapılması zorunludur.

 

Güneş enerjisi analizi

Güneşten elektrik üretimi konusunda branşlaşmış uzman kadrolarımız mevcuttur. Üretilecek enerji potansiyeline yönelik olarak “saha ve ekipman bazında”  fizibilite ve simülasyon hazırlanmaktadır. Alternatiflere ve değişkenlere bağlı değerlendirmeler de titizlikle üretilmektedir.

 

Teknoloji seçimi

Güncel ekipman ve teknolojilerin yanı sıra, teknik ve ekonomik gelişmelere bağlı olarak teknik ve ticari öngörüler hazırlanmaktadır. Saha özellikleri ve hedefler için ideal çözümler oluşturulmaktadır. Garantili, belgeli, yüksek verimli, kararlılığı yüksek, uzun işletme ömürlü, eksiksiz, güvenirliliğini ispat etmiş markalı teknik ekipman ve daha fazlası ...

 
 Conergy PowerPlus Solar Modules
 
 
 
 
 
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: