Bölgenin en büyük enerji fuarı ICCI 2011 İstanbul ...
 
 

 

Enerji Sektörünün Dünya Markaları, Bölgenin En Büyük Enerji Fuarı ICCI 2011 de

 

Enerji sektöründe faaliyet gösteren dünyanın en büyük markaları bu yıl 17 ncisi düzenlenecek ICCI 2011 - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı nda yerini aldı. İstanbul Fuar Merkezi nde 15-16-17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek fuarda Siemens, GE Enerji, Nordex, ABB, Rolls - Royce, Schneider, Vestas, Enercon gibi dünya devi markalar yer alacak.

 

Katılımcı 250 enerji devi firmanın bulunduğu ICCI 2011 i bu yıl 10 bin sektör temsilcisinin ziyaret etmesi beklenirken, yapılacak ikili iş görüşmeleri sonucunda ise yaklaşık 1 milyar dolarlık bir iş hacminin gerçekleşmesi öngörülüyor.

 

Türkiye nin en büyük enerji ve çevre fuar ve konferansını düzenleyen sektörünün lider kuruluşu Sektörel Fuarcılık, 15-16-17 Haziran 2011 tarihlerinde 17. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı nı (ICCI 2011) İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleştiriyor. Türkiye nin bölge ülkeler arasında enerji merkezi haline gelmesini sağlayan ICCI 2011 e bu yıl 250 firma katılıyor ve 10 bin sektör temsilcisinin fuarı ziyareti bekleniyor

 

Yabancı ve yerli dev markalar fuarda

Büyük ilgi gören ICCI 2011 e, Türkiye nin ve dünyanın önde gelen enerji şirketlerinden Zorlu Enerji Grubu, Fina Enerji, Areva, Siemens, İGDAŞ, Mobil Oil Türk, RES Anatolia, Polat Enerji nin yanı sıra GE Enerji, Ge Jenbacher, Nordex, ABB, Rolls-Royce, Schneider, Vestas, Enercon, Suzlon, Gamesa, Wartsila, Kawasaki, Viessmann, Turbomach ve MTU gibi dev dünya markaları katılıyor. Fuara katılan enerji devleri arasında Türkiye Kalkınma Bankası, TEB, Yapı Kredi Leasing, Turseff, Daruma Finans gibi önemli finans şirketlerine yerini aldı.

 

Dev markalarla işbirliği fırsatı

ICCI 2011 fuarına katılacak olan şirketler bu dev markalarla ikili iş görüşmeleri yapma imkanına da sahip olacak. Fuarın ikinci gününde Avrupa İşletmeler Ağı ve İstanbul Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleşecek ve bu kuruma üye şirketler arasında yapılacak ikili iş görüşmeleri sonucunda ise yaklaşık 1 milyar dolarlık bir iş hacminin gerçekleşmesi bekleniyor.

 

ICCI 2011 için özellikle Balkan, Kafkas ve Ortadoğu ülkelerinden yoğun katılım için başvuruda bulunuldu. İran, Irak ve Suriye gibi ülkelerin yanında Ukrayna, Almanya, Romanya, Bulgaristan ında içinde bulunduğu toplam 12 ülkeden yaklaşık 1000 kişilik hükümet ve bürokrat düzeyinde heyetler fuara katılacak.

 

Fuar ve konferansla ilgili ayrıntılı bilgi için www.icci.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Rakamlarla ICCI 2011:

* 1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen en istikrarlı ve en güvenilir etkinlik olan, ICCI 2011, bu yıl 17 inci kez enerji sektörünün devlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

* ICCI ilk yılında 10 katılımcı firma ile gerçekleştirilirken organizasyonun katılımcı firma sayısı bu yıl 250 firmaya ulaştı.

* Etkinlik ilk yıl 200 ziyaretçiye evsahipliği yaparken son yıllarda büyük bir artış sergiledi. ICCI 2011 yılında 10 bin ziyaretçi bekliyor.

* Konferans bu yıl ikinci defa ikili görüşmelere evsahipliği yapacak.

* ICCI başladığı 1994 de yapılan 4 oturumda 16 bildiri sunulurken, 2011 yılında 46 oturumun gerçekleştirilmesi ve yaklaşık 400 bildiri sunulması planlanıyor.

* ICCI; 1994 yılında 100 m² lik bir alanda gerçekleştirilirken 2011 yılına gelindiğinde 10 bin m² lik bir alana yayılan enerji sektörünün en büyük fuarı oldu.

 

Sektörel Fuarcılık hakkında:

Sektörel Fuarcılık 1992 yılında Teknik Yayıncılık A.Ş. bünyesinde fuar, kongre, konferans, sempozyum, sergi ve seminer faaliyetlerini sürdürürken, fuar düzenleme ile ilgili yasa ve yönetmelikler gereği 2000 yılında Teknik Yayıncılık Grubu nun iştiraklerinden biri olarak kurulmuştur. Enerji sektörü başta olmak üzere, enerji alt sektörlerine, yenilenebilir enerji sektörüne, enerji verimliliği sektörüne, atık teknolojileri Sektörüne, yangın ve güvenlik sektörüne, mekanik tesisat, yalıtım vb. sektörlerine yönelik ulusal ve uluslararası konferans, seminer, kongre, sergi ve fuar organizasyonları düzenlemektedir.

 

Bilgi için:

Duygu Saygı

Kurumsal İletişim

Sektörel Fuarcılık

dsaygi@sektorelfuarcilik.com

 

Önder Kiremitci

İletişim Danışmanı

Denove PR

onder@denovepr.com

 

 

 
 SON 15 HABER
Solarex İstanbul | Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı 2018 ...
Türkiye’nin ilk yüzer güneş enerji santralı, Yüzen Enerji ...
Kayseri Şeker Güneş Enerji Santrali Yatırımlarına Devam Ediyor ...
Güneş Enerjili Telefon Şarjı & Wi-Fi ...
Türk yatırımcılara çağrı, Türkiye gelsin burada bir şehir verelim hemen elektriğini üretmeye başlasın ...
Elektrik üretimi ekimde yüzde 7,4 arttı ...
BP güneş yatırımlarına Lightsource ile geri dönüyor ...
Güneş Enerjili Aşı / İlaç Dolabı ve Takibi ...
Türkiye nin GES gücü artıyor ...
En büyük çatı üstü ince film GES i Türkiye de ...
Rüzgar ve güneş enerjisinin bir arada kullanılacağı  hibrit enerji santrali için ...

Güneş enerjili akıllı pencereler enerji ihtiyacının önemli bir kısmını karşılayabilir ...

Fransa rüzgarda 12 GW ı, güneşte 7,5 GW ı aştı ...
OSB LERE GÜNEŞ DOĞDU ...
Elektrikli araç şarj istasyonu kurmak için lisans gerekmeyecek ...
 
 
 
Anasayfa
Hakkımızda
Ürünler & Hizmetler
Danışmanlık
Mühendislik
Proje Geliştirme
Uygulama
İşletme - Bakım
Genel Bilgiler
SSS / Sıkça Sorulan Sorular
Dosya / Makale / Sunum
PV Fabrikası Yatırım Danışmanlığı
Hangi Panel / Teknoloji Seçimi
Feed in Tariff / FIT nedir ?
Emisyon Ticareti - Karbon Borsası
1 MW altı Keşif ve Proje Geliştirme
Yasal Uyarı
Linkler
İletişim
 
 
 
Mail listemize kaydolun.
Ad Soyad:
Email: